En fin midsommar med glada barn

Själva midsommarafton brukar ju inte alltid ha tipptopp väder men i år var det en kanondag. Här är en bild på yngsta sonen som är en riktig glad midsommarkille. Layouten har jag gjort till Scrap-perras sommarutmaning som pågår juli ut. Utmaningen gick ut på att lifta valfritt alster i deras blog. Jag valde att lifta webmosterhelens vackra LO. Bakgrunden har jag gjort med hjälp av Neocolor II och PanPastell. Ringarna har jag stämplat med hjälp av en toarulle och akrylfärg. Ett tips är att kika runt hemma på saker som skulle kunna fungera som stämpel t e x en legobit.

English
The weather in midsummereve use to be rather bad but this year it was perfect!. Here is a photo of our youngest son in his really happy midsummerguymode. The LO is made for Scrap-Perras summerchallenge witch keeping on to the end of July. This challenge was to lift a random alster from their blog. I choose webmosterhelens beautiful LO. The background is made with Neocolor II and PanPastell. The circles is stamped with a toilet roll and acrylic paint. A simpel and cheap. A tip is to look around in the house, mabye you find things to stamp with for example a pice of lego.

 

 

/Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>