Sensommar med moodboard

Jag gör ofta moodboards, när jag ska designa nya mönster eller när jag ska påbörja inredningsprojekt här hemma. Det är ett perfekt för att sätta ramarna ( känsla, produkter och färgskala) för arbetet.Den här veckan har jag fått äran att knåpa ihop en moodboard på temat sensommar till designteamet hos Allt om Scrap. Jag har använt mig av Pinterest, ett socialt bildforum, fullt av inspiration, där du kan ladda upp och ”pinna” andras bilder. Du kan se den HÄR.

Självklart passade jag själv på att göra ett alster utifrån den:

Höstmorgon_Jeanys1024px

Fotona är från en sensommarmorgon där hösten började göra sig påmind. På förhand hade jag bestämt mig för att göra en layout med mycket ”white space”, något jag inte gör så ofta trots att jag tycker det är jättefint!

Höstmorgon_Jeanys1024pxdetalj1

Chipboardbokstäverna och chipboardpilarna färgade jag in med silverfärgad Inka Gold. En produkt som finns i många olika skimrande färger och är lätt att applicera. Den torkar fort och när den är torr är den också vattenfast!

Höstmorgon_Jeanys1024pxdetalj2

Eftersom min symaskin är trasig tog jag en grå penna och gjorde fusk stygn.

Följ mig gärna på Pinterest! Här är adressen: http://www.pinterest.com/jeanys74/

Kom i håg att besöka Allt om Scrap och se de andra tjejernas snygga alster!

Tack för besöket!

17 thoughts on “Sensommar med moodboard

  1. hOur company offers a wide variety of non prescription products. Visit our health portal in case you want to look better with a help of general health products. Our company offers a wide variety of non prescription products. Visit our health site in case you want to feel better with a help of health products. Our company provides supreme quality healthcare products. Look at our health contributing site in case you want to feel healthier. Our site offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website in case you want to feel better with a help of generic supplements. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Look at our health website. Our company offers a wide variety of non prescription drugs. Visit our health site in case you want to strengthen your health with a help general health products.
    Our company provides healthcare products. Visit our health contributing portal in case you want to strengthen your health. Our company offers safe pharmacy. Take a look at our health contributing site in case you want to improve your health. Our company offers safe non prescription products. Look at our health contributing website in case you want to feel better. Our company provides a wide variety of non prescription products. Look at our health website in case you want to to improve your health with a help generic supplements. Our company provides a wide variety of non prescription products. Take a look at our health site in case you want to look healthier with a help health products.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>