Skissning del 2

Det har blivit en hel del skissande för min del på sista tiden, vi har precis haft 5 skisspass på skolan och jag har verkligen fått upp ögonen för hur roligt det är. Det här är nog något för mig, nu återstår det bara att öva, öva och…..öva

skissParonJeanys1024px

Här var uppgiften att måla av ett päron utifrån ordet ”kvinnligt” utan att förvränga det

skissPaprikorJeanys1024px

Här har jag målat av en paprika i olika former, hel, halv och en fjärdedel. Fram med skisspennan och skalpellen! Det är såååå häftigt och se hur motivet växer fram, speciellt när själva formen är klar och man börjar arbeta med skuggor. Det är är magi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>