Läxhörnor

När jag söker inspiration går jag ofta in på Ikeas blogg ”Livet hemma”. Där hittar jag ofta inspiration och idéer hur man kan förnya och förbättra vårt hem. I dag delar med mig av deras härliga läxhörnor så har i studietider

Vad sägs om den är härliga hörnan som går i rosa?

Foto från Ikeas blogg

Foto från Ikeas blogg ”Livet hemma”

 

Eller den här som går i svart och metall?

Foto från Ikeas blogg ”Livet hemma”

I stället för studiehörna har jag ett pysselrum där jag har svårt att riktigt få en bra och strukturerad ordning. Jag  jobbar ständigt på fallet hur jag ska få till min hörna på ett sätt som fungerar fullt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>