Skolstart

Så var det dags, jobbet har börjat och skolorna är på väg att starta. Det här året är något speciellt för oss i vår familj, vår älsta son börjar i skolan i höst. Han har blivit jättestor jättesnabbt! Det innebär också att vi ställs inför lite nya rutiner till exempel gymnastiklektioner där gympapåsar måste förberedas.

Jag älskar att gå runt och kika på alla nyheter inför skolstarten, alla nya färger och mönster som finns på allt från skrivbordsunderlägg till mössor. Jag hittade denna härliga bild hos Ikeas blogg när jag kikade in. Jag är hel förtjust i det fina mönstret med träden, vilken är din favorit?

Bild från Ikeas blogg ”Livet Hemma”

Det är inte bara ögongodis, du kan handla dessa produkter hos Ikea under augusti så skynda dig!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>