Swing high

"Gunga högt, högt i det blå" - "swing high, high up in the sky"

 

Here is my take for the liftchallange at Scrapptorgets cybercrop.I have lifted the flags and the composition in the LO. I have used papers from Bo Bunny and the flags are from Lily Bee Design. Title: ”Swing high, high up in the sky”.

Svenska:

Här är mitt bidrag till liftutmaningen i Scrapptorgets cybercrop.  Jag har liftat flaggorna och kompositionen. Jag har använt papper från Bo Bunny och flaggorna är från Lily Bee Design.

 

Hugs

/Jeanette

3 thoughts on “Swing high

  1. Supersnygg LO!!! Tack för att du är med och skapar till Scrapptorgets CC!

    (har haft problem att kommentera på din blogg – även kollegor till mig har haft det – kanske därför du inte fått så många kommentarer än?) :) NU funkar det iaf – jag måste gå in via din startsida, kan inte vara inne i ett inlägg och kommentera, då funkar det inte…

  2. Tack Tettiz! Både för dina fina ord om mina alster och om vad som är problem med att kommentera. Jag sätter maken på felsökning så han har något att göra i helgen:) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>