Halloween is getting closer….

”Redo for Halloweenfest”- ”Ready for Halloweenparty”

This week Scraptorget have a cybercrop. One of the challengs is to make a LO with mixed media and at least ONE thing accociated with Halloween. I don´t usually do Halloween layouts and cards but here I did have my Halloween mojo on so it became a totally Halloween LO all out in the fingertips! I have used gesso together with a stencil and orange acrylic paint and two different mists. The Spidernet and the bats are stamps from Tim Holtz.

Swedish

Den här veckan har Scraptorget en cybercrop. En av utmaningarna är att göra en LO  med mixed media och som innehåller minst en sak som associerar till Halloween. Jag brukar inte göra Halloween grejer men här måste jag ha haft min Halloween mojo med mig för det blev en Halloween LO ut i fingertopparna. Jag har använt gesso, stencil och orange akrylfärg och två olika mister. Spindelnäten och fladdermössen är stämplar från Timpan:).

 

 

 

Hugs

/Jeanette

2 thoughts on “Halloween is getting closer….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>