Midsommarprinsar

Barnen hade gjort varsin midsommarblomsterkransar på förskolan med hjälp av papper. Här lyckades ja få dem att sitta stilla bredvid varandra och titta in i kameran samtidigt, inte alldeles lätt:). LO:n är mitt bidrag till Scrap-Perras sommartävling ”Prinsar och prinsessor”.

English:

The kids had done midsummercrowns out of paper in kindergarden. I managed to successfully take a picture of them while they were sitting next to each other and looking at the camera at att same time, not that easy to do! :) The LO is my entery for Scrap-Perras summerchallenge, ”Princes and prinsesses”.

 

Mycket mönsterpapper, stämplar och doodling…….

A lot of pattern paper, stamps and doodling…..

 

/Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>