En kväll – en utmaning

I går kväll deltog jag i Ulrika Wandlers skissutmaning på Facebook. Utmaningen var att göra ett alster utifrån hennes skiss. Hon gör så fina skisser och alster. Se hennes blogg här.

Jag har nyligen fått glasögon på heltid och det här är en av de första bilderna på mig med dem på. En härligt solig dag med hela familjen på utflykt till Nynäshamn. Bakgrunden har jag först mistat med rött runt en stjärnmall sedan har jag mistat med blått inuti stjärnorna. Lite maritima inslag blev det också eftersom vi var vid havet!

English

Yesterday I participated in ”One night-one challenge”, a sketchchallenge on FaceBook made by Ulrika Wandler. You can see Ulrikas sketch here. She makes beautiful and inspiring sketches, you can see them in her blogg. I have recently got glasses and this is one of the first photos on me with them on. It´s taken when the whole family is in Nynäshamn, a small town by the sea, south of Stockholm.

I have used two different mists to the background, first the red outside the stars  (I used the chipboardstar as a mask), then the blue inside the stars ( I used the rest of the chipboardstar as a stencil). I used some seashells and maritimpattern paper to match the photo.

 

 

/Jeanette

One thought on “En kväll – en utmaning

  1. Härlig layout och du passar i glajjor! :)
    Vad kul att du också kommer till perras träff! Jag kommer inte till Stockholm city scrap.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>