Så enkelt och så snyggt

Jag hittade det här You-tube klippet för ett tag sedan. Jag tycker det är otroligt inspirerande och fascinerande att se vad man kan göra med så enkla medel. Jag vill gärna dela med mig av videon som visar att det behöver inte vara dyrt, svårt och ta tid att skapa. Låt kreativiteten flöda!

I found this You-tube movie a while ago. I think it´s amazing, so inspiring and faschinating to see what you can do with small resourses. I really want to share this video to show that it don´t neeed to be expensive, hard and timeconsuming to create. Let your creativity loose!

/Jeanette

One thought on “Så enkelt och så snyggt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>