Glass i stora och små lass….

 

Här har jag gjort en mixed media canvas i miniformat. Akrylfärg, mönsterpapper, stämplar, silkespapper och decoupagelime har jag använt för att  skapa denna glass med lite glimmerglaze som topping och pärlor som strössel. Det här är ett bidrag till Scrap-Perras sommartävling.

 


English:

This is a mini mixed media canvas. I have used acrylic paint, patterned paper and  stamps and sealed the layers with decoupageglue. The ice-creamballs is made of tissuepapper . A little glimmer glam is topping and some beeds for springklings. This is  an  entry for Scrap-Perras summerchallenge.

One thought on “Glass i stora och små lass….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>