Kurs med Ingvild Bolme

För ett tag sedan var jag på ett stort scrapevent med flera olika workshops. En av dem hölls av Ingvild Bolme, en norsk scrappare som är känd för sin otroligt dekorativa layouter i Shabbychic stil. Här är resultatet. Nu är det bara ett foto och en titel som saknas

 

English:

For a while ago I went on this big scrapevent med a lot of different workshops. One of them was held by Ingvild Bolme, a norwegian scrapartist wich is known for her unbeliveble decorative layouts in Shabbychic style. Here is the reasult. Now it´s only a photo and a title missing.

”The only limitations is your imagination”

2 thoughts on “Kurs med Ingvild Bolme

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>