En timmes utmaning

"Du är en glädje i mitt liv" - You make me happy"

I veckan hade forumet Svensk Scrapbooking ett utmaning som gick ut på att skapa ett alster och ladda upp bidraget i galleriet inom en timme. Det var en skiss och färgen rosa skulle vara framträdande. När det var två minuter kvar och jag var redo att ladda upp i galleriet kommer jag i håg att jag heeeelt glömt bort att färgen rosa ska vara med och dominera. Det blev ingen tävling för mig denna gång men väl en LO:)

English:

This week the scrapbooking forum Svensk Scrapbooking had an one hour challenge. It was a sketch and the colour pink needed to dominate in the  entery. Two minutes left before deadline I remember that rule about pink (lol). I didn´t made a entery for the challenge but I did made an LO:)

 

”The only limitations is your imagination”

/Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>