Mixed media canvas

Mixed Media canvas

För ett tag sedan var jag på eventet ”Scrapbooking med hjärta”. Den här canvastavlan är mitt resultat från en workshop med Nathalie Kalbach, en fantastiskt duktig och inspirerande mixed media artist från Hamburg.
Jag har ”stämplat” med hjälp av stenciler i ett tjockt lager med gesso tillsammans med gasväv och metalldekorationer och slutligen med flera olika mistsprayer. Här är ett foto på mig, ett av få där jag inte blundar:). Vi hade jättekul under tiden vi gjorde våra tavlor och eftersom det är så lång torktid mellan lagren fanns det mycket tid att prata med både nya och gamla scrapvänner.

English:

For some time ago I went to the scrapevent ”Scrapbooking med hjärta”. This canvas is my result from the workshop with the very talented mixed media artist, Nathalie Kalbach from Hamburg. On the canvas I´ve ”stamped” stencils into gesso for some structure and dimensions. Then I added some gauze and metaldecorations and then different mists. Here is one of few photos of me when I´m not closing my eyes. I´m expert on that when I´m infront of the camera:). I had a great time doing this canvas. It takes a lot of time to dry between the layers so there was a lot of time to talk with both new and old scrapfriends.

 

”The only limitation is your imagination”

/Jeanette

2 thoughts on “Mixed media canvas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>