Vinnare x3 hos Cocoa Daisy

Jag är såå glad idag för jag har vunnit med heeela 3 bidrag i Cocoa Daisys Cybercrop!  I´m soo happy today because I have won three of the challenges at Cocoa Daisys Cybercrop!

Här är hela familjen (utom jag som står bakom kameran) ute på tomten. I bakgrunden är en stencil som jag har mistat ovanpå och sedan klippt ut fågelhusen och fåglarna ur olika mönsterpapper tillsammans med några moln

English:
Here is the whole family (almost, because I holding the camera) out in our garden. I have used a stencil as a bakground and then cut out the birdhouses and the birds out of different patternpapers

”Badmode”- ”Swimfashion”

”Fotot” kommer från Graphic 45s ”On the Boardwalk”. Utmaningen var att ta ett gammalt foto och hitta på en historia. Jag hittade på historien om min gamla faster som gillade att bada och som var väldigt duktig på det. Här är hon i sin för tiden moderna baddräkt:)

English:
The ”photo” is from Graphic 45 collection ”On the Boardwalk”. Here I made up a story about my aunt who liked to swin and she was really good at it to:)

”hög feber”- ”high fever”

Det här mitt bidrag till färgutmaningen som gick ut på att använda pastellfärger. Jag brukar ha svårt för att använda alltför mycket rosa till LO:s som handlar om våra pojkar. Här fick jag verkligen utmana mig själv. Jag älskar utmaningar där man tvingas att komma över sin trygghetszon!    English:This is my contribution for a colorcombo challenge with pastelcolours. I have a hard time using a lot of pink on LO:s about my boys so this challenges me to make something different. I love challenges which take you out of my comfort zon!

”The only limitation is your imagination! /Jeanette

 

 

One thought on “Vinnare x3 hos Cocoa Daisy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>