Mönsterspaning

Som jag tidigre bloggat om så tittar jag ofta efter mönster ute på stan. Under semestern, när vi var i Danmark, passade jag på att ta massor av bilder till min inspirationsbok, foton som kanske inspirerar mig vidare till andra mönster. De här bilderna är främst från Glypoteket i Köpenhamn, ett museum med bland annat vackra skulpturer från olika tidsepokrar som jag tidigare visat. Men det fanns också andra fina mönster, bland annat golven. Här kommer ett litet axplock:

Mönster Glypoteket1 Mönster Glypoteket2 Mönster glypoteket3 Mönster glypoteket4 mönster Danmark mönster Glypoteket

Tack för besöket!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>