Chipboard

 

Allt om Scrap har vi just nu fokus på chipboard, en produkt som verkligen gått i vågor vad gäller popularitet i scrapsammanhang. Jag har alltid gillat chipboard för att de ger bra dimention till layouterna. Ytterligare en fördel är att de går att göra så mycket med chipboard som måla och klä med papper , det är bara fantasin som sätter gränser.

Tore5årJeanys1024px

Här har jag målat ett obehandlat chipboardhjärta med gul akrylfärg för att matcha. Sedan har jag stämplat ovanpå.

Tore5år detaljbild Jeanys1024px

Bokstäverna har jag målat med svart glimmerglam.

Tore5årdetaljbild2Jeanys1024px

Jag har också skvätt med lite glimmer glam på layouten. Jag gillar de grafiska triangelstämplarna som jag fått i ett av mina kit från Cocoa Daisy.

Ha en skön måndag!

//Jeanette

One thought on “Chipboard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>