Vårrensning

Alltid när våren kommer får jag en sådant starkt begär att rensa och organisera hemma, jag älskar att rensa. Det finns inget bättre än att vräka iväg grejer till återvinning eller sophögen. Den här helgen har jag fixat vår knappt 5 kvadratmeter stora (lilla) klädkammare. När jag startade var det fullbelamrat av saker så det gick inte att se golvet. Efter att ha spacklat, slipat och målat två gånger var det dags att montera hyllplan, där tog jag maken till hjälp för övrigt har jag fixat det helt själv!

Här är lite bilder:

IMG_6785

Backar i serien  ”Samla” från Ikea och lite andra lådor.

IMG_6786

Hyllplan som löper längs hela väggen gör att många backar går in. Det bästa av allt, brudklänningen som tar en del plats, hamnade diskret till höger mot väggen

IMG_6771

Rena rama dansbanan eller vad säger ni? Papperskorgen från Biltema fick bli en presentpappers förvaring.

Jag känner mig grymt nöjd över att ha fixat detta själv och rott i land detta projektet på bara tre dagar! Nu är jag väldigt sugen på att börja fixa hallen där vi också behöver rensa och hitta bättre förvaringslösningar:)

Trevlig kväll!

Jeanette

One thought on “Vårrensning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>