Ordning och reda i pysselrummet

IMG_6338efterbildarbetsrummet

Efter lite fixande med hyllor och grupperande av grejer och en hel del rensande så lyckades vi få en bättre arbetshörna. Inte nog med att det blev luftigare, bättre ordning och struktur, vi fick till 4 platser till mig! Där stolen står är min rityta, direkt till höger är min scrapyta och längst ner i bild är min ”färg och kladd”yta. På motsatt sida av rummet har vi ordnat en datahörna, den är inte riktigt färdig ännu så bild kommer framöver.

IMG_6345efterbildarbetsrummet3

Ordentlig förvaring och märkning är A och O. De röda burkarna som hänger längst ned är från Ikeas köksavdelning! Dom är underbara att använda, bara att stoppa ner limmet, papper, embossingfönen. Enligt min mening är de bättre för pysselrummet än för köket:)

IMG_6346efterbildarbetsrummet2

Ovanför ”klet och kladd”ytan, alla färger och stämpeldynor är församlade.

Ha en bra dag!

Jeanette

2 thoughts on “Ordning och reda i pysselrummet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>