Nya älsklingar

image

Jag har länge velat lära mig skissa och illustrera. Här är mitt senaste inköp, köpta hos PenStore, en härlig butik med bara pennor och lite papper. Där kan man nörda loss ordentligt! Jippi! Jag började med nybörjar pennor, Copic Ciao men upptäckte snart att jag måste investera i Copic sketch snarast. Men copic är heeeelt fantastiskt att arbeta med! Älskar penseludden som gör det lätt att få jämna ytor. Dessutom är pennorna toppen för att göra fina skuggor och toner. Gissa vad jag ska göra i helgen?Måla!

Ha en skön torsdag!

Jeanette

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>