Doodling, ett finare ord för kludd

gladoversinapaketJeanys1024px

Månadsutmaningen på Allt om Scrap är att använda doodling på sitt alster. Jag brukar inte doodla så mycket men eftersom att jag har get mig den på att lära mig olika illustrationstekniker så är det är ett utmärkt sätt att öva. Så sagt och gjort.  Jag är mest nöjd med ramen som jag tycker gör att fotona träder fram mer mot bakgrunden.

gladoversinapaketJeanys1024pxDetail2

Svart och vit doodling

 

gladoversinapaketJeanys1024pxDetail1

Thickers och stickers…..

Ha en skön helg!

/Jeanette

One thought on “Doodling, ett finare ord för kludd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>