Flairbuttons

En av mina favoritdekorationer just nu är flairbuttons, runda blanka knappar med fina mönster eller texter på. De är lätta att använda och ger layouten fin dimenstion. Det svåra är att verkligen använda dem och inte sitta och hålla på dem för till ett bättre tillfälle:).  Hos Allt om Scrap har vi en designutmaning med flairbuttons och självklart var jag inte sen att hänga med.

kungenavallaJeanys1024px

Min son passade på att klä ut sig till kung på en utflykt till Riddarmuseet i Stockholm. Som ni ser verkar han klippt och skuren för den rollen:)

Här har jag använt tre flairbuttons och en rund journalingruta. Dessutom har jag använt en ny stencil från Tim Holtz som ser ut som ett måttband tillsammans med blå Inka Gold.

Besök Allt om Scrap och kika vilken gästdesigner vi har till den här utmaningen och kolla vilka snygga grejer de andra tjejerna i teamet har gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>