Skissning del 1

När jag var yngre tyckte jag inte om att teckna för att jag har alltid haft uppfattningen att jag inte kunnat skissa eller måla.  I vuxen ålder har jag haft sug att gå en kurs bara för att testa och nu när jag går dekor- och reklamutbildningen har vi haft några skisspass. Så himla kul! Jag har fastnat för att skissa och illustrera över huvudtaget och jag har lärt mig att med en viss talang så går det att öva upp sig på att skissa.

skiss1forlagaJeanys1024px

Den här välkända gubben som är helt oproportionerlig var vår första utmaning. Syftet var att vi skulle öva oss på avståndsbedömningar. Vi fick skissa av honom upp och ner för att inte låsa oss vid utseendet. Här är mitt första skissförsök över huvudtaget sedan bildlektionerna i högstadiet, jag är rätt nöjd om jag får säga det själv

skiss1Jeanys1024px

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>