Sensommarutflykt i Nynäs

Förra lördagen tog vi bilen och åkte till Nynäshamn hela familjen. Vi brukar alltid åka dit på sommarhalvåret men den här semestern har vi inte hunnit med det så vi ville gärna passa på innan sommaren är slut. Vi hade  kanonväder! Jag har precis köpt ett nytt objektiv till min Canon (EFS18-135mm) som jag fortfarande övar mig på. Här är några bilder:

IMG_5101

Världens häftigaste cykel, en sån skulle man ha:)

IMG_5096

Flaggor nere vid hamnen

IMG_5022

Givetvis åt jag, som alltid, en lunch bestående av rökta räkor hos Nynäs rökeri, himmelskt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>