Utmaningar hos Svensk Scrapbooking

"Glad Påsk"- "Happy Easter"

Här är mitt bidrag till forumet Svensk Scrapbooking kortutmaning i mars. Du kan se skissen här. Det härliga bakgrundspappret är från Jillibean Soup och den söta påskstämpeln kommer från The Greeting Farm.

Here is my contribution for the cardsketchchallenge at the forum Svensk Scrapbooking this month. You can see the sketch here. The green paper with the lovely birds is from Jillibean Soup and the Easterstamp is ”Anya” from The Greeting Farm.

"Älskade Otto" - My darling Otto"

 

Som vanligt deltar jag också denna månad i deras LOskissutmaning. Du kan se skissen här. Jag har följt den ganska exakt och målat ett träd för hand. Löven har jag klippt ut från olika spillbitar. Fåglarna är egentligen kycklingar men med lite annan färg så fick de bli andra fåglar:). De stämplade hjärtana kommer från Hänglar och Stänglar. I hjärtana har jag skrivit med tinyalfabetstickers min sons egenskaper. Fotot har han själv tagit. Jag älskar känslan som fotot ger!!

As usually I´m in the LO sketchchallenge at Svensk Scrapbooking this month. You can see the sketch here. I have drawn the tree by hand. I have cut the  leaf from leftoverpapers. The stamped birds are actually chickens but with some other colours it´s goes as a ordinary bird:). Inside the hartstamps I have used tinyalfabethstickers to describe my sons personality. My son has taken the photo all by himself. I think it´s lovely!

 

Närbild - Closeup

Närbild - Closeup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>