Trädgårdskalender Augusti

If you want to participate in Allt om Scraps bloghop. You can find it here!

Bilden är tagen från Blomsterlandet.se

 

Då var augusti redan här och man kan undra var juli och semestern tog vägen? Nu står vi här i den sista sommarmånaden för det här året. Fortfarande finns en hel del att göra och njuta av i trädgården, dels är det ju skördetid för bland annat äpplen som man kan njuta av, samtidigt som en del trädgårdsarbete handlar om förberedelse inför höst och vinter. Jag delar här med mig av Blomsterlandets trådgårdskalender för augusti där du ser precis vad som behöver göras för att ta hand om växter och träd.

Om du vill leta lite smarriga recept så finns det flera webbplatser för det. Jag brukar ofta använda mig av webbplatsen recept.nu som har en drös med härliga recept. Du bara skriver in sökkriterierna och vips så får du en lista med smarriga recept.

 

Lycka till med trädgårdsarbetet och de smarriga recepten!

/Jeanette

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>