Gräva, gräva,gräva

 

Vi har ett långsiktigt projekt med att jämna av delar av tomten för att utöka ytan för maximal användning. Snälla grannar och vänner har kommit med lass med jord när de haft över och sakta men säkert har arbetet gått framåt.

Men så häromdagen, tack gode gud för Facebook! Jag såg ett inlägg från Karin Holm att de hade kört iväg massa jord till återvinningscentralen. Jag skrev till henne skeppa hit den i stället och så blev det. Vi har fått maaaaassssor med jord och gårdagen gick åt till att lasta i den i skottkärran och köra den till baksidan. Medan P tog upp stubbar på baksidan var det jag som skyfflade jord. Som tur var hade jag utomordentlig hjälp!

Jag och killarna i full gång

 

Här har vi nästan fått med allt av det första lasset. Senare på kvällen kom ytterligare ett och har vi tur kommer ytterligare ett under helgen. Behöver jag gå till gymmet? Njäe inte direkt, jag kör crossdigging hemma i stället:)

I dag blir det dock paus för badstranden!

 

Ha en skön lördag!

Kram!

/Jeanette

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>