Skyltningar på egen hand

Så var det sommarlov från dekor- och reklamutbildningen. Det är verkligen välbehövligt efter att de sista veckorna har varit väldigt intensiva. Vi har nämligen fått göra två egna skyltningar, hittills har vi alltid arbetat i grupp. I början var det lite nervöst fixar jag det här? hinner jag i tid? håller min idé? Men det gick ju fin fint:). Här visar jag nu mina två egna skyltningar, som jag faktiskt är riktigt stolt över:

Väggskyltning:

Detta är en smal vägg tänkt att sitta inuti butiken eller i en dörrsnurran till et köpcentrum. Jag valde att skylta presentpapper för en påhittad butik. Tyvärr är bilderna lite gulare än i verkligheten.

Jag valde orange, cerise och limegrönt som färgkombination. Jag hittade fina papper på Åhléns och Lagerhouse som matchade perfekt. Jag började med att mäta och klippa till bakgrunden. Sedan fäste jag rullarna på väggen, vattenpasset fick jobba hårt här men tillslut blev det rakt.

Lite presentsnöre i pyramider blev rätt snyggt tycker jag:)

 

 

 

Skyltning:

 

Jag valde att skylta Åhléns. Det innebär att man skyltar i Åhléns anda men det är inte tvingat att man har produkter just därifrån. Här är temat en skön avkopplande stund i solstolen med en bra bok. Det är böcker som säljs i den här skylten. Blev nöjd med resultatet och tycker att man tydlig kan känna den där härliga stunden i trädgården/balkongen med en god bok.

 

Lite detaljbilder:

 

Tyckte den här tapeten med tidningspappersmönster passade superbra till de övriga färgerna, de förstärker temat också!

 

Ett gäng böcker måste man ju ha så det alltid finns till hands, självklart behövs ett par solglasögon i solen:)

 

En solhatt lite slängd i solstolen…..kanske ringde telefonen……

 

Å:et har jag skurit ut i frigolit och målat, blev nöjd med resultatet!

 

Vad vore en härlig trädgård utan fågelholkar? Jag har gjort dem av papper och de förhöjde intrycket ordentligt. Fick många fina kommentarer om dem längs arbetets gång:)

 

 

Det var allt från min utbildning för den här terminen men jag kommer att fortsätta blogga fotografier under sommaren men då med lite sommartema hemifrån oss!

 

Ha en skön lördag!

/Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>