Allt om trädgård

Halloj!

Vanligtvis bloggar jag inspirationstips på tisdagar men i går var det ju en särskild dag då jag presenterade mig som ny inspiratör på Scrapptorget. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju:). Och för dig som har väntat så kommer det här…….

Eftersom det är början på utesäsongen kommer jag under vår och sommar att fokusera på inspiration som har med trädgård/altan/balkong att göra så spar vi innegrejerna tills hösten börjar krypa sig på:).

Jag vill gärna slå ett slag för Allt om Trädgård- en tidning som säljs i välsorterade butiker och tar upp allt, stort som smått som har med växter/tomt/balkonger att göra, allt från snabba och effektiva dekorationer för att höja mysfaktorn till byggprojekt och kunskap om blomstorter och färginspiration. De har också en hemsida där man kan få tips, inspiration och hjälp med allt från hur man anlägger sin trädgård till vilka trädgårdsmässor som är på gång.

I helgen tog jag och maken fram papper och penna och började skissa hur vi vill förändra vår baksida på tomten. Vi skrev ner färgkombinationer som vi gillar, vilka trädgårdsmöbler som behöver bytas ut/kompletteras med osv. Jag kommer att publicera bilder här när vårt arbete startar, lite före, under och efter foton är det tänkt.Först behöver vi komma lite längre i vår planering:)

Vad inspireras du av när det gäller tomt/balkong/blomster ideér?

 

Ha en skön tisdag!

/Jeanette

 

 

19 thoughts on “Allt om trädgård

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>