Utmaning till ny utmaningsblogg

Ullis ”Lillblomman” har tagit ett trevligt initiativ och startat en skissutmaningsblogg. Där finns massor av härliga skisser, priser och annat smått och gott.  Den här månaden ska följande skiss tolkas. Priset är en papperskollektion från Pion Design. Inte illa!!!

Ullis ”Lillblomman” has started a new sketchchallenge blog, ” Lillblomman Skissar”, a nice initiative! Here can you find lovely sketches and more. This is the February sketch. The price this month is a papercollection from the Swedish company Pion Design.

Så här blev mitt bidrag:

Jag brukar nästan alltid använda cardstock eller kraftpapper som bakgrund men här har jag bara använt mönsterpapper. Jag har hållit layouten ganska enkel vilket jag inte planerat från början, det bara blev så:).

 

Here is my contribution:

This time I have  only used patterned papers, which is  very uncommon for my layouts, almost always I use cardstock or craftpaper for the background. It became a clean and simple LO without  much decorations, it wasn´t planned, it just became like that:)

 

"Snöfall"- "Snowfall"

 

 

2 thoughts on “Utmaning till ny utmaningsblogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>