Smarrigt recept….

Den här månaden har forumet Svensk Scrapbooking en scrapreceptutmaning som består av:

1 alfabet
2 stämplar
3 mönsterpapper
4 olika dekorationer

 

Här är mitt bidrag :

Bakgrunden är en vit cardstock som jag lekt med gröna Big Brush Pens på. Mönsterpappren består bland annat av en boksida som jag rivit i remsor. Det röda pappret med prickar är en av mina absoluta favoriter och kommer från Crate Paper. I love it!!! En av stämplarna är en kollagestämpel som jag stämplat på en boksida och sedan rivit sönder och fäst på bakgrunden.

About ”In action”:

This LO was for Svensk Scrapbookings recepie challengin in february. I made the background with white cardstock and green Big Brush Pens. The pattern papers is created from a bookpage that I tore into stripes. The dotted red paper is one of my biggest favorites from Crate Paper. I love it!! One of the stamps is a collagestamp with I stamped on a bookpage and then thorn it in stripes.

 

"In action"

One thought on “Smarrigt recept….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>