Nytt år och nya härliga skisser hos Veckans Skiss

Då var det dags igen för ett nytt år.
På Veckans Skiss avslutade vi det gamla och påbörjade det nya året med flera julutmaningar som väldigt många av er därute hängde på! Det var riktigt kul att få ta del av alla fina och kreativa alster ni bidrog med. Men nu är det dags att börja komma tillbaka in i rutinen igen med våra veckovisa skisser. Här är mitt bidrag till Jennies skiss:

 

”Minerna som får mammas och pappas hjärta att smälta”.
”The faces which gets mummys and daddys hearts melt”

Här har jag gjort en LO som är lite annorlunda i stilen för att vara mig. Jag använder ofta akrylfärg och stencil men här har jag bara stämplat med en bakgrundstämpel och använt lite washitape. Jag har också varit sparsmakad med dekorationerna. Kände att det var dags för en clean and simpel LO. Jag har blivit så inspirerad av de vackra C&S bidragen som kommit in till våra julutmaningar.

 

För att se vad resten av DT-tjejerna har skapat och för att läsa om hur du gör för att skicka in ett bidrag till oss. Läs här!

 

Jag hoppas du hänger med oss den här veckan!

Kram

Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>