Just not a bag…..

Forumet Svensk Scrapbooking har utökat antalet månadsutmaningar. Den här månaden har de en utmaning som går ut på att recycla en påse.
Jag har valt att använda gammal godispåse av papper som bakgrund till en av mina sidor i mitt inspirationsalbum som jag håller på med.

Jag började med att riva påsen i remsor som jag lade ett tunt lager gesso på. Sedan mistade jag i tre olika färger och lade remsorna omlott. Jag hittade ett vackert kärlekscitat som jag fäste ovanpå cirklarna. Längs kanterna har jag fäst rött Mullberry papper som jag rivit i remsor.Den svarta ramen är stämplad på overheadblad på baksidan av stämpeln målade jag med vit akrylfärg för att få den att framträda mer.  Som dekoration blev det lite handstämplade och doodlade hjärtan, metallblommor, snöre och min nyinköpta textstämpel som jag bara ääälskar!!!

The forum Svensk Scrapbooking have this month a call where you should recycle a bag. I have choose an old candybag as a background to a page in my minialbum. I´ve riped the bag in pieces and laid some gesso on. Then i mist with three different  colours and placed them . I found a beautiful lovepoem in my stach wich I placed over the circles. I placed some red Mulberry paper on the edges. The black is stamped on an overlay and on the other side I´ve put with paint for more contrast.  Other decorations is handstamped hearts with some doodling, metalflowers, thread and my new textstamp with I really looove!!!

 

"With Love"

”The only limitation is your imagination”

/Jeanette

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>