Layouter från senaste scrapträffen

I lördags var jag på årets första scrapträff som anordnades av Scrapgalen. Givetvis blev det ett par layouter gjorda;

Den här layouten är gjord efter en skissutmaning. Jag har lekt med en harlekin stencil, gesso, grön mist och bubbelplast. De röda blommorna är stämplar som jag stämplat och klippt ut. Pappret med äpplen är en av mina absoluta favoriter och kommer från Jillibean Soup

 

Last Saturday it was time for the first scrapevent for 2012 with Scrapgalen. Of course made I a couple of layouts;

This layout is made for a sketchchallenge. I have played with gesso, a harlekinstencil, two different colour of green mist, bubbleplastic and wellpapp. I have stamped and cut out the red flowers. The paper with apples from Jillibean Soup is one of my absolute favours right know. I try to expriment more on my layouts and ”let it go” when I create. It´s a way that really suites me well! I enjoy it even more now!

 

"självporträtt"- "Selfportrait"

Den andra layouten är gjord utifrån ett Scraprecept:

0 Cardstock
1 foto
2 band/spets
3 knappar
4 mönstrade papper
5 glittriga/glänsande/skimrande saker
6 rader med text

Här har jag maskat bakgrunden med hjälp av resterna av ett wellpappalfabet. Jag har använt 3 olika mister. Jag gillar journaling och skriver i princip på alla layouter men det är inte så ofta som jag låter den framträda så här mycket trots att jag gillar det. Det får bli en förbättringspunkt; mer synlig journaling på mina layouter:)

The second layout is made from a scraprecepie

0 Cardstock
1 photo
2 ribbon/lace
3 buttons
4 coloured papers
5 glitter/shiny/glimmer things
6 row with sentenses

I have used the rest of a alphabet as a mask. I always write some journaling on my layouts but I usually don´t let them take up much space. I really like this journaling. And I have decided to write journaling like this more often on my layouts.

"Superhjälte" - "Superhero"

The only limitation is your imagination!

/Jeanette

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>