No time for kisses

Don´t have time for kisses”

 

This Lo is about my son when he was little. He was, like all children, very preoccupied with the world and he hadn´t time to stop for some kisses:). This is one of my entries for the CD cybercrop earlier this month. The challenge was to be inspired from some carnivalpictures. Here I have used acrylic paint together with a couple of stencils. The black patterned reminds me of spinningweels.

4 thoughts on “No time for kisses

  1. För bövelen Jeanette; min lo är RÖD, svart å vit – INTE rosa!! :-) :-)

    Din Lo är tokläcker!
    Vi ses på lördag, tror att vi ska sitta tillsammans! :-)
    Stor kram

  2. So sorry Kerstin!!! Jag har en bärbar dator och när jag har den i ett visst läge så ser den rosa ut(dax att önska sig en ny dator av tomten kanske:). Är det bordsplacering på lördag?? Kul! vi har nog aldrig suttit tillsammans. Sist bangade jag för väglaget men nu har vi ny bil och vinterdäck! Kommer Ulrika Wandler också?
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>