Camera Hog x2

”Linslus X2″- ”Camera hog x2″

 

This is another take for Scrapptorgets cybercrop. It´s my entry for a sketchchallenge. You can see the sketch here! I have used two different dylusionmists and black acrylic paint and black glimmer glamm. I think the result looks a little bit like graffitistyle. I like that. I choose not to use any embellishment or flower just to keep the graffiti/streetstyle. The mistsplashes makes almost a heart beside the photo:).

Svenska:

Det här mitt bidrag till skissutmaningen på Scrapptorgets cybercrop. Du kan se skissen här! Jag har använt två olika dylsionsmister tillsammans med svart akrylfärg och svart glimmer glamm. Resultatet påminner lite om graffitti och jag blev helnöjd. Jag valde att inte lägga till ytterligare dekorationer för att inte ta bort den känslan. Två av missplasharna formar nästan ett hjärta brevid fotot:)

 

 

Hugs

/Jeanette

One thought on “Camera Hog x2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>