Crazy for chocolate

”Glad i choklad”- ” Crazy for chocolate”

This is my contribution for Veckans skiss, a Swedish sketchblog. This week I haven’t used as much paint and bright color paper as usual, but I like the variation. Besides I wanted the photos to be in focus. The background paper is from Maja Design, a Swedish company and the boarder I dug out of my stuff from Pink Paislee

 

Här är mitt bidrag till Veckans skiss den här veckan. Inte lika mycket färg som jag brukar den här veckan men jag gillar variation och dessutom ville jag att fotona skulle få vara helt i fokus. Bakgrundspappret är från Majadesign, bården som jag grävt fram i gömmorna är från Pink Paislee.

Hugs

/Jeanette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>