Kort i rosa och turkos

Här är ett kort i rosa och turkost. Den söta tjejen är från The Greeting Farm och henne har jag färglagt med ProMarkerpennor och bakgrunden har jag färgat in med distressfärgen ”Victorian Velvet”. Den fina textstämpeln kommer från Vilda stamps.

English

Here is a card with the colourcombo pink and turqouise. The sweet girl is from The Greeting Farm and I have coloured her with ProMarkers, I have coloured the background with ”Victorian Velvet”. The lovely textstamp ”You mean a lot to me” is from Vilda Stamps, a swedish stampcompany

One thought on “Kort i rosa och turkos

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>